Waarom mijn eigen website?

joristhielemans.nl op scherm

Een makkelijke, maar toch ook een moeilijke vraag. Als ik er over nadenk kom ik op meerdere antwoorden uit.

Leuk en ervaring
Het is gewoon leuk om te maken. Ik vind het zelf erg leuk om te prutsen en te klooien met allerlei zaken en met name op het gebied van ICT. Een website is hier een goed voorbeeld van. Tevens krijg ik hierdoor meer ervaring met het maken van websites en wat hier voor nodig is. Dit kan bij mijn werk met IT projecten zeer van pas komen en is dus ook nog nuttig.

Uitbreiding van mijn CV
Een eigen website zie ik daarnaast als een uitbreiding van mijn Curriculum vitae. Ik kan hier over onderwerpen schrijven die ik in mijn werk behandel en wil delen met het web. Verder zal ik verschillende projecten beschrijven die ik in de afgelopen jaren heb uitgevoerd. Het is dus een uitbreiding en aanvulling op mijn CV en op LinkedIN.

Suggesties
Mocht je dit lezen en denken: “Die jongen doet het helemaal verkeerd!” of: “Die jongen pakt het best goed aan!”. Maak hier melding van via een reactie. Ik ben altijd geïnteresseerd in feedback en hoop er zo een mooie website van te maken.

Ik weet dus uiteindelijk niet eens of er wel wat van komt. Ik wil in ieder geval met 1 bericht beginnen en dit lijkt wat dat betreft een goeie. Ik hoop veel te leren van deze ervaring en een beetje klooien met programma’s en widgets is natuurlijk altijd leuk.

Veel plezier op mijn website.

Joris Thielemans