Spotten op de Champs-Élysées

Als auto liefhebber is het altijd leuk om mooie auto´s op mooie locaties tegen te komen. Onlangs was ik in Parijs en kwam ik op de beroemde Champs-Élysées terecht. Soms toch echt een lust voor het oog. De meest mooie auto’s komen over deze straat rijden, zodat de eigenaar (laten we eerlijk zijn) er mee kan pronken. Niks mis mee als je het mij vraagt, laat ze maar komen. Hoe meer mooie auto’s op straat hoe beter.

Rolls Royce, Ferrari, Mercedes-Benz, Jaguar, etc
De meest mooie modellen van deze merken komen je voorbij. Deze Mercedes-Benz SLS AMG stond in de showroom, maar op straat kwam ik nog een mat bruine tegen. Wat ik van die kleur moet denken weet ik nog niet, maar het was heerlijk om daar mijn ogen de kost te geven.

Spotten dus soms een feest?!?

Ja, ja, nooit verwacht dat ik het zou zeggen, maar als je een “gelegenheidsspotter” bent is het dus wel ok. Niet extra vroeg opstaan om langs de vijfde baan te gaan staan, maar af en toe moet je je ogen toch ook wat plezier geven. Dit geldt voor auto’s, maar ook voor vrouwen, vliegtuigen, boten en nog veel meer. Dat moet iedereen toch wel een beetje hebben? Zo leer je in een blog nog wat over jezelf. Qua spotten dus betreft, ik zou zeggen laat en blijf maar komen:

McLaren