Max Thielemans

Max Thielemans

 

Een website voor Max Thielemans

Het leek mij leuk om een website te maken met de aankondiging van de geboorte van mijn zoon Max Thielemans! Een geboortekaartje, maar dan online. Snel, met reactie mogelijkheid en inzichtelijk. Dat is toch veel beter dan zo’n analoog papiertje!

Ga nu direct naar MaxThielemans.nl

Het voordeel van een website voor Max is dat we de status van de jonge heer Thielemans kunnen bijwerken. Zoals te lezen is op zijn website is Max geboren met CHD. Hierdoor hebben wij als ouders het nogal druk en kunnen wij niet iedereen op de hoogte houden. Via zijn website gaat dit misschien wel lukken. We hebben het nog steeds druk natuurlijk, maar misschien kunnen we Max zijn status wel inzichtelijk maken op zijn website. Voor ons handig en voor jullie iets meer informatie. Wel zo fijn.

Design

Ik heb er bij het maken van deze website voor gekozen om met een blanco pagina te beginnen. Leek me wel eens leuk ipv weer een wordpress template neer te leggen. Ik heb nu zelf een single page design gemaakt, die volgens mij zo goed als responsive is. Soms straalt het amateurisme er vanaf, maar so be it! Heb er al weer wat van geleerd wat ik kan toepassen in mijn werk, voor mij een win dus.. :)

Reageer

Op de website heb ik een contactformulier geplaatst. Iedereen kan en mag hier reageren. We vinden het erg leuk om berichten van mensen te krijgen, helaas kunnen we ze niet altijd beantwoorden, maar gelezen worden ze zeker. Er is ook een mogelijkheid voor het toevoegen van bestanden. Denk hierbij aan foto’s en tekeningen bijvoorbeeld. We kunnen ze ophangen bij Max in Nijmegen, we zien ze dus graag tegemoet!

Mijn dank is groot aan Personal Car Lease, voor het contact formulier heb ik een klein stukje van hun programmatuur gebruikt.