Kennis maken met Caspio Bridge


Kennis maken met Caspio Bridge

Ik kwam onlangs in aanraking met Caspio Bridge. Dit is online software die het mogelijk maakt om op een gemakkelijke manier een database te creëren en daarmee een website aan te vullen. Ik was zeer onder de indruk van deze software die op een zeer gemakkelijke manier te leren en toe te passen is. Binnen zeer korte tijd had ik op pcl.nl een gedeelte gemaakt waar op in te loggen was via een autorisatie tabel en waarbij een “theoretische berijder” zijn gegevens kon bekijken. De test gegevens die we hiervoor gebruikte waren bekeuringen, tankingen en leasecontract.

14 day trial

Om kennis te maken hadden we bij Personal Car Lease ons aangemeld voor de trial periode. Binnen een dag hadden we de eerste zaken gereed. Via het kijken van de diverse instructievideo’s leerde we snel om data te uploaden, gebruiken en te publiceren. Een zeer gemakkelijke tool en de mogelijkheden werden ons al snel duidelijk.

In eigen beheer

Door het gebruik van deze software zou het mogelijk zijn om in eigen beheer een “klant beheer omgeving” te maken. Doordat we dat in eigen beheer zouden hebben worden we ineens zeer flexibel en wordt het gemakkelijk om te innoveren en nieuwe zaken in de markt uit te proberen. Zeker aangezien wij al maximaal flexibel in exporteren zijn door het gebruik van Microsoft Dynamics NAV als ERP systeem.

Mogelijkheden zijn eindeloos

Na een aantal dagen begon steeds meer tot mij door te dringen wat de enorme mogelijkheden zijn voor zo’n tool. Doordat er gemakkelijk online een database is te maken kunnen er allerlei applicaties ontwikkeld worden. Denk bijvoorbeeld aan management informatie systemen, webwinkels, mediabibliotheek, online workflow engine, formulier generator, leveranciers portal en nog vele andere mogelijkheden. De kosten zijn vors, maar de baten die er uit te halen zijn zijn enorm.

Stel je klant centraal!

Door het zelf kunnen beheren ben je maximaal flexibel en kan je makkelijk op de wens van je klanten ingaan. Iets wat we toch allemaal willen!

kijk voor meer informatie op caspio.com.