Geen leven zonder Jetreports

Jetreports logo 2

Jetreports

Ok, ik geef toe dat de titel iets te dramatisch is, maar voor een echte MS Dynamics Nav (Navision) gebruiker is Jetreports toch echt aan te raden. Zeker in het MKB zijn de grote voordelen er erg goed van in te zien. Door de jaren heen heb ik veel ervaring gekregen in het programmeren van zulke rapporten en de eindeloze mogelijkheden die er mee te behalen zijn.

Real time informatie

Al vroeg in mijn carriere merkte ik dat in organisaties een grote behoefte is aan informatie. Niet zomaar informatie en niet alle informatie, maar de juiste informatie voor de juiste persoon op de juiste plek. Jetreports wist dit voor mij te bereiken en zodoende kon al vroeg mensen blij maken met informatie waar ze vroeger alleen maar van droomde. De rapporten zijn real time te draaien en zo gemakkelijk bij te werken. Geen lastige vragen meer elke dag met: “Wat is de stand van zaken met…..”, dat konden ze, ineens met wat goed ontworpen rapporten, zelf.

De mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos en dit zal ik in latere posts nog verder toelichten. Voor Personal Car Lease zijn tot nu toe in productie:

  • Intranet
  • Automatische rapportage
  • Automatische e-mail verzending met belangrijke rapporten.
  • Klant specifieke verzamelfacturering voor A-klanten.
  • Dashboard’s

En zo is er nog veel meer.