Elektronisch factureren: Ingis Testimonial

Joris-thielemans-ingis-testimonial-kop

Makkelijke oplossingen voor Elektronisch factureren
Sinds 1 juli 2009 factureert Personal Car Lease elektronisch. PCL doet dit via Ingis. Ik heb hier al een keer eerder over geschreven en ook uit dat artikel bleek dat ik dat wij hier zeer tevreden over zijn. Op seminars en bijeenkomsten heb ik altijd geroepen: “begin er nou maar mee, dan pluk je nu in ieder geval de vruchten!”. Het is een vrij land dus iedereen kan doen wat hij zelf wil, maar via Ingis zie ik eigenlijk geen problemen.

PCL heeft de mogelijkheid om per klant aan te geven of ze moeten worden aangesloten op elektronisch factureren. Zo kan het gefaseerd worden ingevoerd en is zelfs bij een klein percentage de investering terug te verdienen. De interne organisatie zal er altijd blij mee zijn aangezien het veel werk scheelt. Na het boeken van een factuur gaat alles automatisch en ontvangt de gebruiker een bevestiging van de levering zodra de factuur geplaatst is.

Anachron en ING, de bedrijven achter Ingis,  hebben mij als voorbeeldklant gevraagd om een testimonial te schrijven. In deze testimonial geef ik mijn mening over het product en de voordelen die wij er dagelijks van hebben. Leuk om te maken en inclusief professionele fotoshoot een goede ervaring.

Hier vind je een pdf document met daarin de testimonial